Декларация за поверителност

•ТикетЛоджик БГ ООД се придържа към принципите на Закона за защита на данните от 2002г., когато работи с личната информация, получена от посетителите на сайта.


•Данните са използвани само за целите, описани при вписването ни в регистъра за защита на данните.


•По административни причини данните от вписването на e-mail-а могат да бъдат предадени на и внимателно съхранявани от трети лица – доставчици на услуги извън EИЗ (Европейска Икономическа зона).


•Част от нашите договорни отношения с партньорите ни (домакини на събития, организатори и филиали) е споделянето на Вашата лична информация във връзка с покупката на билети от нашия уебсайт или от уебсайтовете на нашите партньори. От време на време Ticketlogic BG или нашите партньори може да Ви изпращат информация, свързана с предстоящи събития, предложения, продукти или услуги. Ако не искате да се свързват с Вас, можете да се отпишете по всяко време, като влезете в профила си и си настроите списъка с абониране за бюлетини. Друг начин е чрез кликване на линка за отписване, поместен във всеки нежелан e-mail, или като ни изпратите e-mail на helpdesk@ticketlogic.bg. Моля, напишете „Отпиши” в полето Тема на e-mail-а. Ако искате да се отпишете от получаване на e-mail-и от партньорите ни, тази опция ще Ви бъде предоставена в тяхната кореспонденция.


•В зависимост от Вашия избор при покупката на билет, личната Ви информация би могла да бъде предоставена на внимателно подбрана трета страна, която може ад се свърже с Вас по пощата или e-mail-а с информация или оферти относно техни стоки и услуги. Като се съгласявате с тези условия, Вие показвате, че се радвате тези трети страни да се свържат с Вас.


•Кореспонденция от нашите партньори е тема на тяхната политика за защита на личните данни .


•Ние не продаваме, не даваме под наем или разменяме списъци с e-mail-и.