Правила при покупка

1.ТикетЛоджик БГ продава пропуски от името на организатори и домакини на събития. Ние не сме организаторите на събитията и не определяме цената или разпределението на пропуските. ТикетЛоджик не може да бъде подвеждан под отговорност при не-провеждане или отмяна на събитието.

2.Част от нашите договорни отношения с партньорите ни - домакини на събития, организатори и филиали, е изискването за споделяне на Вашата лична информация във връзка с покупката на пропуски


3.Ръководителите на събитието и организаторите си запазват правото да откажат вход, без да кажат причина. ТикетЛоджик БГ не може да бъде държано отговорно за отказа за влизане на събитието по каквато и да е причина. За събитие, на което са Ви отказали да ви пуснат, няма да може да Ви се възстанови сумата.


4.Съжаляваме, но пропуските не могат да бъдат сменени или върнати след покупката им, освен ако събитието е отказано или отложено Моля, пишете ни на helpdesk@ticketlogic.bg в случай на отказване или отлагане на Вашето събитие
 

5.Можете да закупите ограничен брой пропуски с всяка транзакция. Този брой трябва да бъде потвърден два пъти през процеса на разплащане..
 

6.Понякога събитията са отменени или отложени от организатора или домакина. Ако събитието е отменено, моля свържете се с нас за информация и възвръщане на сумата, моля имайте в предвд че в тделни случаи организаторът решава сам да възстанови сумата! Ако събитието е променено по някаква причина, домакинът или организаторът може да сложат лимит на възстановяването на сумата. В този случай ТикетЛоджик БГ не може да бъде подведен под отговорност.
 

7.Когато пропуските по пощата са наличната опция или Вие сте избрали този вид пропуски, ТикетЛоджик БГ изпраща пропуските чрез курир. Моля, обърнете внимание, че ТикетЛоджик БГ не може да бъде подведен под отговорност за неизвършена доставка на пропуски по какъвто и да е начин и не гарантира замяната на пропуски, които не са доставени.
 

8. За информация относно направената от Вас поккупка, моля, свържете се с нас чрез изпращане на e-mail на helpdesk@ticketlogic.bg от e-mai-а, свързан с Вашия потребителски профил
 

9. Пропуските са тема на Правилата и Предписанията на събитието. При желание, информация за това може да бъде предоставена от домакина на събитието
 

10. Моля, проверете електронните си пропуски. Ако откриете грешка, моля уведомете ни веднага по e-mail на helpdesk@ticketlogic.bg и ние ще се постараем да разрешим проблема възможно най-бързо
 

11. Органзаторите си запазва правото да откаже достъп при нарушение на някое от правилата и предписанията на домакина или организатора на събитието. В даден случай Органзаторите може да се наложи да Ви претърси с цел гарантиране сигурността на Вас и на другите.
 

12. ТикетЛоджик БГ си запазва правото да анулира Вашата резервация, ако заподозре измама.
 

13. Органзаторите има право да променя програмата в следствие на различни обстоятелства или събития, които са извън техния контрол, без да бъдат задължени да връщат пари или сменят пропуски.
 

14.На някои събития своеволното използване на фото и видео оборудване е забранено. Касети, файлове или филми могат да бъдат унищожени. Моля, ако се съмнявате, проверете в домакина на събитието.
 

15.Организаторът, Органзаторите на мястото, където ще се проведе събитието, и ТикетЛоджик БГ не поемат отговорност за никаква лична собственост.
 

16.Прътежателите на пропуските са съгласни с филмиране и звукозапис като членове на публиката.
 

17.Ако събитието е отменено, на притежателите на пропуски ще бъде предложено връщане на пари или посещение на друго събитие (при наличие на такова) на стойност не по-висока от стойността на билета.
 

18.Всички тези условия са определени от Законите на Република България.
 

19.Моля, уверете се, че напълно сте съгласен с всички точки, изброени по-горе, при посещаването на събитието.
 

20.В случай на злополука, болест или смърт, ТикетЛоджик БГ, неговият персонал, агенти или представители, не могат да бъдат подведени под отговорност.
 

21.Моля, дръжте се разумно. Нарушаването на което и да е от тези условия или всякакво неприемливо поведение, което би причинило вреда, нередности или щети, ще доведе до това, да бъдете помолени да напуснете събитието или да бъдете изгонен.