Voinegovtsi Wrong Fest 2017

Voinegovtsi  Wrong Fest 2017

при Voinegovtsi Festival Grounds, Bulgaria на 9 IX 2017 от 14:00 до 23:59

Билети
Цена
Такси
Хора
Количество

PRE SALE
Цена
ЛВ 40
Такси
ЛВ 0
Хора
1
Количество

Еднодневен
Цена
ЛВ 25
Такси
ЛВ 0
Хора
1
Количество

Детайли за събитието

_

Код за събитието на каса на Fastpay : : 29551

Описание


На всеки 24-и май г-жа Давидова отваряше широко прозореца, изпружваше врат и започваше да крещи:

"Сега валиш, нали?! Да намокриш децата и да развалиш най-хубавия празник!!! А НА ДЕВЕТИ СЕПТЕМВРИ знаеш да грееш и да ги улесняваш ОНИЯ"

В началото на септември в ролята на "тия" и "ония" ще бъдем ние от Wrong Fest 2017. Петото си издание ще отбележим не с манифестация, а с любов към музиката на една поляна край село Войнеговци. В два дена и с помощта на 12 групи. Ще се върнем към идеята, че фестивал се прави с яки хора, приятели и адски добри музиканти. Фестивал заради самия фестивал, с място за опъване на палатки на сянка, с течаща вода, хубава храна и изненадващо голям избор на бира. Без финансовата и морална подкрепа на общини и други държавни институции, но с подкрепата на хората с билети. Както е редно да се прави бизнес!

Ето и част от групите, които тази година се объркаха да ни подкрепят:

Atomic Actors - те разпродават по два концерта на ден с трюбити на Arctic Monkeys, но нa Wrong Fest за първи път ще свирят само авторски песни. Само. Авторски. Песни.

МФортно Диско - изпитваме дискомфорт още, докато изговаряме името им. По-твърдоглавата половина от Анимационерите и щипка звезден прах.

The Big Nose Attack - двама братя с толкова самоирония, че са кръстили групата на собствените си големи гръцки носове. От тях в началото са се учили самите The Black Keys. Или пък обратното.

VAN COCK - били ли сте в Санта Моника в началото на 60-те? А в началото на 70-те? Няма и да бъдете, но пък можете да чуете Van Cock.

Mental Architects - от години питаме Google, какво свирят Mental Archtects. Отговорът с математическа точност е "не знам".

Mary's flower Superhead - най-добрата инди група на юг от Петрич. Те ли бяха с онзи концерт в Строежа, който никой не помни?

Skoda - единствената българска група без фейсбук страница. Слагаме ги да свирят последни с надеждата, че Сърмата ще дойде навреме от морето на стоп.

Milenita - сещате ли се за представянето на албума "Моно" на Остава в зала Христо Ботев? Не разбира се, понеже бяха засенчени от Миленита.

Monkey3 - те идват от дълбините на Женевското езеро, представят нов албум след седмица, минават през Hellfest 2017, за да попаднат в края на лятото на една поляна край Войнеговци. По залез.

Дрескод

Няма