Voinegovtsi Wrong Fest 2017

Вече можете да заплатите Вашата входна такса само на входа на събитието

при Voinegovtsi Festival Grounds, Bulgaria на 9 IX 2017 от 14:00 до 23:59

_

Код за събитието на каса на Fastpay : : 29551

Описание


На всеки 24-и май г-жа Давидова отваряше широко прозореца, изпружваше врат и започваше да крещи:

"Сега валиш, нали?! Да намокриш децата и да развалиш най-хубавия празник!!! А НА ДЕВЕТИ СЕПТЕМВРИ знаеш да грееш и да ги улесняваш ОНИЯ"

В началото на септември в ролята на "тия" и "ония" ще бъдем ние от Wrong Fest 2017. Петото си издание ще отбележим не с манифестация, а с любов към музиката на една поляна край село Войнеговци. В два дена и с помощта на 12 групи. Ще се върнем към идеята, че фестивал се прави с яки хора, приятели и адски добри музиканти. Фестивал заради самия фестивал, с място за опъване на палатки на сянка, с течаща вода, хубава храна и изненадващо голям избор на бира. Без финансовата и морална подкрепа на общини и други държавни институции, но с подкрепата на хората с билети. Както е редно да се прави бизнес!

Ето и част от групите, които тази година се объркаха да ни подкрепят:

Atomic Actors - те разпродават по два концерта на ден с трюбити на Arctic Monkeys, но нa Wrong Fest за първи път ще свирят само авторски песни. Само. Авторски. Песни.

МФортно Диско - изпитваме дискомфорт още, докато изговаряме името им. По-твърдоглавата половина от Анимационерите и щипка звезден прах.

The Big Nose Attack - двама братя с толкова самоирония, че са кръстили групата на собствените си големи гръцки носове. От тях в началото са се учили самите The Black Keys. Или пък обратното.

VAN COCK - били ли сте в Санта Моника в началото на 60-те? А в началото на 70-те? Няма и да бъдете, но пък можете да чуете Van Cock.

Mental Architects - от години питаме Google, какво свирят Mental Archtects. Отговорът с математическа точност е "не знам".

Mary's flower Superhead - най-добрата инди група на юг от Петрич. Те ли бяха с онзи концерт в Строежа, който никой не помни?

Skoda - единствената българска група без фейсбук страница. Слагаме ги да свирят последни с надеждата, че Сърмата ще дойде навреме от морето на стоп.

Milenita - сещате ли се за представянето на албума "Моно" на Остава в зала Христо Ботев? Не разбира се, понеже бяха засенчени от Миленита.

Monkey3 - те идват от дълбините на Женевското езеро, представят нов албум след седмица, минават през Hellfest 2017, за да попаднат в края на лятото на една поляна край Войнеговци. По залез.

Дрескод

Няма

Voinegovtsi  Wrong Fest 2017

Подробности за мястото на събитието

Voinegovtsi Festival Grounds

Още на Voinegovtsi Festival Grounds календар

Адрес

Voinegovtzi Stadium, Bulgaria

Напътствия

Виж на карта See it on map: https://goo.gl/maps/zXFj6 Още...